Izvor: Sportal.rs, 14.Apr.2024, 20:11

Igor Duljaj neće da vodi Partizan na "večitom derbiju"! Trenera crno-belih skupo koštao potez na Banovom brdu

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj neće voditi ekipu u meču protiv Crvene zvezde, koji se igra u subotu od 18 časova. Razlog za to je suspenzija zbog žutog kartona, koji je dobio u meču 30. kola Superliga protiv Čukaričkog.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj otkrio: Evo ko će voditi Partizan u derbiju protiv Crvene zvezde

Izvor: Sportal.rs, 14.Apr.2024

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj zbog suspenzije neće voditi ekipu u meču protiv Crvene zvezde, koji se igra u subotu od 18 časova, a otkrio je ko će umesto njega sesti na klupu.

Nastavak na Sportal.rs...

Natho: Nismo srećni jer ne volimo da gubimo, daćemo sve da pobedimo u derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2024, 10:53

Fudbaler Partizana Bibars Narho izjavio je posle poraza od Čukaričkog (2:3) u 30. kolu Superlige Srbije da on i njegovi sagrači nisu srećni jer ne vole da gube, ali i istakao da će učiniti sve da pobede u "večitom derbiju" koji se igra u subotu na stadionu Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OMRAŽEN MEĐU DELIJAMA, HEROJ GROBARA! Pevao je "Ja mrzim Zvezdu i mrzeću je uvek", a sada će voditi Partizan u Večitom derbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2024

Zbog žutog kartona koji je trener Partizana Igor Duljaj dobio na utakmici protiv Čukaričkog, strateg crno-belih neće moći da sedi na klupi u predstojećem Večitom derbiju, u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.