Igor Duljaj NE ŽELI fudbalera Partizana u timu, ali u Humsku STIGLO PISMO! On ne može da ode

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 12:00

Igor Duljaj NE ŽELI fudbalera Partizana u timu, ali u Humsku STIGLO PISMO! On ne može da ode

Mađari povukli ponudu, moraće da se čeka novi klub.

Marko Živković, desni bek Partizana, bio je nadomak transfera u mađarski Debrecin, ali je ova ekipa ipak odustala od posla.

Srpski stručnjak Srđan Blagojević predvodi sa klupe Debrecin, a prvotimac mađarskog kluba i prvi desni bek ekipe Erik Kušnjir doživeo je povredu prednjih ukršenih ligamenata kolena. Iz tog razloga je Srbin video svog zemljaka kao rešenje.

Ipak, početkom nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Humsku stiglo pismo da Debrecin ipak odustaje od transfera, iako bi Partizan verovatno pustio Živkovića bez obeštećenja budući da ga trener Igor Duljaj nema u planovima. Ispred njega su Aranđel Stojković i Aleksandar Filipović u planovima.

Živković na taj način ostaje u Humskoj do neke nove prilike, pošto ga ugovor sa crno-belima vezuje do juna 2025. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.