Igokea oborila marsovski rekord – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea oborila marsovski rekord – MaxBet Sport

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno neraspoložen posle tesne pobede crno-belih na gostovanju Igokei. Uz čestitke protivniku, Italijan je ukazao na jedan od glavnih problema.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Virtus Roma – Kremona biti ubačeno više od 162 poena.
– Putujemo već 12 dana, ali bili smo loši. Rekao sam igračima da ćemo imati mnogo ovakvih utakmica. Trebalo je posao da završimo ranije. Opustili smo se, nije bilo čvrstine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u igri. Igokea je verovala i vratila se. Mi smo im dozvlili i to je kriminalno – rekao je Trinkijeri.
Italijanski trener je po tradiciji bio originalan, komentarišući Igokein 21 skok u napadu.
– Mislim da je to svetski rekord. Možda je rekord i na Marsu. Igrali smo bez discipline i to nas je koštalo. Nadam se da ćemo nešto da naučimo.
On je objasnio i razlog neigranja Rašona Tomasa.
Dobio je udarac, a ja moram da mislim na celu seuonu, ne samo na ovu ili prethodnu utakmicu. Ne želim da zavisimo od jednog igrača, izostanak Tomasa nije problem ove utakmice – rekao je Andrea Trinkijeri.


The post Igokea oborila marsovski rekord – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.