Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐUJUĆ REZULTAT U ’PIONIRU’: Vođstvo Vršca na poluvremenu protiv uspavanog Partizana!

Košarkaši Partizana trenutno igraju svoj meč prvog kola Superlige, protiv ekipe Vršca gde gosti na poluvremenu imaju prednost od 41:35.

Crno-beli kao da su preopušteno ušli u ovaj meč, što su gosti iskoristili na najbolji mogući način.
Nakon prve četvrtine u kojoj smo videli izjednačenu korašku, drugoa deonica donela je odličnu igru Vrščana, koji su kaznili bezidejnu i neefikasnu igru favorizovanog rivala i do polovine ovog perioda došli i do 12 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prednoti (37:25).
Crno-belima je malo šta tokom prvih 20 minuta polazilo za rukom, pogotovo početkom drugog kvartala gde su za gotovo sedam minuta postigli svega šest poena. To je unelo i dosta nervoze u njihove redove pa smo videli po jednu tehničku grešku za Novicu Veličkovića i Stefana Birčevića.
Ipak do kraja prvog dela igre Partizan je nešto agresivnijom odbranom uspeo da prepolovi ovaj zaostatak i na odmor ode sa zaostatkom od šest poena.
Jedini raspoloženi igrači u redovima crno-belih posle 20 minuta igre su Adin Vrabac sa 10, odnosno Vanja Marinković sa 8 poena, dok iz redova  gostiju izdvojio Fundić sa 11 poena.
The post IZNENAĐUJUĆ REZULTAT U ’PIONIRU’: Vođstvo Vršca na poluvremenu protiv uspavanog Partizana! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan gubi od Vršca na poluvremenu!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017

Košarkaši Partizana su jako slabo počeli utakmicu protiv Vršca u okviru domaćeg šampionata...Superliga je počela pobedom Crvene zvezde protiv Spartaka u Dudovoj šumi, a drugi meč igraju u ovim trenucima Partizan i Vršac...Veliko iznenađenje u prvom poluvremenu nam je priredila ekipa Vršca,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.