IZNENAĐENJE: Potpuno je razočarao u Partizanu, a sada je potpisao za bivšeg šampiona Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:26

IZNENAĐENJE: Potpuno je razočarao u Partizanu, a sada je potpisao za bivšeg šampiona Evrope

Ugovor do kraja sezone.

Nije se proslavio u Partizanu, pa je posle samo osam mečeva odigranih u crno-belom dresu napustio Humsku pre nepune dve godine.

Šarlroa ima maksimalan učinak na startu belgijskog prvenstva (šest pobeda u šest kola), što govori da Partizan večeras (19.00) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope čeka paklen posao. Dvojka u Belgiji je 4,40, kec je 1,85, a iks 3,50Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šarlroa - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan.

Rumunski desni bek, po potrebi i krilo, Gabrijel Enake promenio je po odlasku iz Beograda tri kluba, a sada je dobio iznenadnu šansu da pokaže šta sve zna.

Enake je potpisao ugovor sa FSCB-om, bivšom Steauom. Nekadašnji prvak Evrope je u ogromnim problemima zbog korona virusa, što se videlo protiv TSC-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa se Enake obavezao na vernost do kraja sezone.

Iskusni desni bek je već bio član kluba iz Bukurešta sa kojim je osvojo šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.