IZNENADNA ODLUKA: U Partizanu PRELOMILI oko pojačanja u NAPADU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 17:23

IZNENADNA ODLUKA: U Partizanu PRELOMILI oko pojačanja u NAPADU!

Crno-beli se pripremaju u Turskoj.

Pomalo neočekivano, iz Humske je prostrujalo obaveštenje, da je zimski prelazni rok za Partizan - završen!

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Iako se tokom prethodnih nedelja govorilo o angažovanju napadača, trener Aleksandar Stanojević odlučio je da stavi tačku na ovu temu i osloni se na postojeće snage.

Naime, mladi Nikola Štulić će, uz Žana Kristofa Bajbeka, činiti napadački tandem PartizanaStanojević je izabrao Franuza za prvu opciju u špicu, dok će Štulić biti alternativa.

Šef struke crno-belih uveren je da će Bajbek biti na vrhunskom nivou, odnosno, da će početi sa rešetanjem protivničkih mreža. Osim pomenutog tandema, Stanojević u napadu može da koristi Takumu Asana, Filipa Holendera i Lazara Markovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.