IZNENADIO JE SVE U PARTIZANU: Suma otkrio razlog NEVEROVATNE promene (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADIO JE SVE U PARTIZANU: Suma otkrio razlog NEVEROVATNE promene (FOTO)

Crno-beli savladali u Sloveniji Honved sa 2:0.

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu utakmicu na pripremama u Sloveniji i sa 2:0 savladali mađarski Honved. Golove su postigli Sejduba Suma i Nemanja Nikolić, a navijače može da raduje zalaganje Sume koji veoma dobro radi na treninzima.

DOBAR POČETAK CRNO-BELIH: Partizan savladao vicešampiona Mađarske (VIDEO)

ĐUKIĆ ISTERAO SVOJE! Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doveo novog stranca! (FOTO)

 - Jako dobro za početak. Moraću da radim još više, ali mogu da budem zadovoljan sa prethodne dve utakmice i startom priprema - rekao je Suma.

Ipak, navijačima dobro pamte prošlu sezonu u kojoj je reprezentativac Gvineje došao sa statusom najskupljeg pojačanja u istoriji Partizana, a skoro ništa od tog statusa nije opravdao. Toga je svestan i Suma.

 - Znam šta se dešava u klubu, da neki žele da ostanem, da neki žele da odem, ali to je deo fudbala. Razgovarao sam sa sobom i zaključio da ono u prethodnoj sezoni nisam bio ja i da moram da radim još više za ekipu - istakao je Suma kome će ipak jedino pravo merilo biti takmičarski mečevi.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.