IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Nekadašnji najbolji vaterpolista na svetu vraća se među crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 18:12

IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Nekadašnji najbolji vaterpolista na svetu vraća se među crno-bele

Potvrđeno.

Trofejni trener Igor Milanović dogovorio se sa upravom VK Partizan i preuzeće kormilo sedmostrukog šampiona Evrope.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Nekada najbolji vaterpolista sveta je u izjavi za Sportski žurnal otkrio da će potpisati dvogodišnji ugovor sa crno-belima, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

– Da, u Partizanu sam sada kao šef struke. Imali smo razgovore, videli situaciju. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za dan-dva. U svakom slučaju, zajednički smo se dogovorili da ugovor bude na dve plus dve godine - rekao je Milanović za Sportski žurnal.

Milanović ima 54 godine, a sa Partizanom je kao igrač tri puta bio šampion SFR Jugoslavije, uz četiri osvojena nacionalna Kupa. Kao trener je vodio beogradski klub do sedme evropske krune 2010. godine, a takođe ima i po tri šampionske titule i trofeja u Kupu Srbije.

Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.