IWBL: Poraz R. Koraća u Šibeniku

Izvor: Sportal.rs, 16.Okt.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IWBL: Poraz R. Koraća u Šibeniku

Ženska košarkaška ekipa Radivoj Korać pretrpela je prvi poraz u debi sezoni regionalne lige. Košarkašice iz Beograda su posle dva startna trijumfa poražene u Šibeniku sa 78:74, pa su sada sa stoprocentnim učinkom ostale tri ekipe - Partizan (u petak pobedili Lupa Promotion iz Zagreba), Celje i Jolly iz Šibenika.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

IWBL: Trio bez poraza

Izvor: B92, 17.Okt.2010, 12:55

Košarkašice Celja, Partizana i Džolija zadržale su maksimalan učinak posle trećeg kola regionalne ženske IWBL lige. ..Tim Radivoj Korać je pretrpeo prvi poraz, dok je Medveščak prvi put trijumfovao. ..Partizan je sa 73:63 savladao gostujuću Lupu, Gospić je na svom parketu deklasirao AJM sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.