Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVICA ILIEV: Dva evropska velikana su me zvala zbog Vlahovića

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev potvrdio je da se veliki evropski klubovi raspituju za vunderkinda Partizana.

Engleski “Dejli Miror” pustio je informaciju po kojoj se Dušan Vlahović nalazi na meti Arsenala i Juvetusa. Vesti sa “ostrva” potvrdio je i Ivica Iliev za Informer.
– Mnogi se interesuju za Vlahovića. Predstavnici dva velika kluba su lično sa mnom razgovarala. Ipak, ne mogu da otkrijem o kome se radi dok ne dobijemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvaničnu ponudu – istakao je Iliev.
NE MOŽE DA VRATI VREME: Mladi štoper Partizana ima opravdanje za svoj nesportski potez (VIDEO)
Partizan ima određenu cifru za koju bi neki tim mogao da dovede Dušana Vlahovića u svoje redove. Spekuliše se da se radi o pet miliona evra.
– Tačno je da Partizan ima cifru za Vlahovića ispod koje neće ići, kao uostalom i za svakog igrača u klubu. Tek kada se ispune ti uslovi, može da ide iz kluba. Da li će to biti ove ili neke druge sezone, ne znam – rekao je Iliev za Informer.
TEK JE ZAIGRAO: Vlahović napušta Partizan?

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odredio cenu za Vlahovića

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2016

Talentovani napadač Partizana Dušan Vlahović našao se u centru pažnje usled pisanja inostranih medija da ga Juventus i Arsenal žele u svojim redovima, a evo šta o tome kažu u Humskoj...Fudbalski klub Partizan još jednom je uspeo da "proizvede" igrača koji bi u perspektivi mogao da donese bogatu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.