IVANOVIĆ POSLE PORAZA Istakao je JEDINI RAZLOG što je Partizan slavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 23:06

IVANOVIĆ POSLE PORAZA Istakao je "JEDINI RAZLOG" što je Partizan slavio

Primereno je prihvatio ishod.

Partizan je prvak ABA lige. Crno-beli su pobedili 96:85 u majstorici finala i slavili 3.2 u pobedama.

Strateg crveno-belih Duško Ivanović odmereno je govorio posle utakmice.

- Čestitke Partizanu. Odigrali su puno bolje nego mi. Nismo imali koncentraciju, oni su imali agresivnost, pogodili su otvorene šuteve. Pokazali smo u 10 utakmica da možemo igrati s Partizanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat je 5:5, ali je titula pripala zasluženo Partizanu. Ponosan sam na igrače, na zalaganju, igri, ponašanju. To sam i rekao, iskreno mi je žao prvih 20 minuta kako smo odigrali  - rekao je on, pa se detaljnije posvetio analizi:

- Partizan ima dobar početak, igra agresivno. Mi smo se spremili, ništa nije novo, samo što su bili agresivniji nego mi. Jedini razlog što su slavili. Zvezda će uvek biti veliki klub. Idemo sad na odmor.

Osvrnuo se na evropski put.

- Imali smo pad u Evroligi, nismo ušli u prvih osam, ali imali smo dobru Evroligu. I ovo finale, pokazali smo da možemo da igramo ravnopravno. I večeras da smo pogodili onaj jedan šut, bili bismo ravnopravni. Ali eto. Verovao sam da možemo da pobedimo, ali sad je završeno. Čestitamo i idemo dalje - rekao je i zaključio:

- Prave ekipe osvajaju titulu na strani. Mi to večeras nismo pokazali, ali nadam se da ćemo sledeće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.