ITALIJANI NE ODUSTAJU OD SALDANJE: MILIONSKA ponuda koju će Partizan TEŠKO ODBITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 17:32

ITALIJANI NE ODUSTAJU OD SALDANJE: MILIONSKA ponuda koju će Partizan TEŠKO ODBITI!

Brazilac im je velika želja...
Posle izvanredno odigrane polusezone u dresu Partizana, brazilski napadač Mateuš Saldanja je još tokom zimskog prelaznog roka bio na meti nekoliko klubova, pre svih Fenerbahčea, zatim Torina i Genta, a Partizan je odbijao ponude i od 10 miliona evra, nadajući se da bi na leto mogao da inkasira znatno više.
Saldanja je u istom stilu nastavio i od početka drugog dela sezone. Na prolećnoj premijeri je postigao gol u Ivanjici za pobedu nad Javorom, ali je onda doživeo povredu zadnje lože u duelu sa Železničarom, od koje se i dalje oporavlja. Uspeo je da odigra večiti derbi i postigne još jedan gol protiv Crvene zvezde, ali poslednje informacije govore da će morati...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.