ITALIJANI JAVLJAJU: Partizan NAŠAO naslednika Šćepanoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 18:04

ITALIJANI JAVLJAJU: Partizan NAŠAO naslednika Šćepanoviću!

Crno-beli u lošoj rezultatskoj seriji.

Novi poraz u Evrokupu od Burga na domaćem parketu, ugrozio je ozbiljno pozicije Vlada Šćepanovića na klupi Partizana.

Zagrebački Dinamo u prvom kolu Lige Evrope odigrao je 0:0 protiv Fejenorda, a večeras (18.55) očekuje ga teško gostovanje moskovskom CSKA, najjačoj ekipi u grupi. Kvota na keca u Moskvi je 2,05, a na duplu šansu X2 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Dinamo Zagreb.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Navijači Parnog valjka nezadovoljni su, kako igrom tako i rezultatima crno-belih. Predsednik kluba Ostoja Mijailović stao je uz mladog stručnjaka, izjavivši da ima poverenje uprave, ali da javnost očekuje pobede od Partizana (o tome pročitajte OVDE).

Former @ASMonaco_Basket coach Saso Filipovski is a strong candidate to replace Vlado Scepanovic at @PartizanBC,sources tell me.The Serbian coach didn’t start well the season.More to come soon.#eurocup #abaliga @Sportando #abaleague #JeepELITE #basketballcl #7DAYSEuroCup pic.twitter.com/Gbi40xIAXV

— Christos Harpidis (@chrisalucard) October 29, 2020

Kako, ipak, prenosi Sportando, u prvi plan izbilo je ime Saše Filipovskog  bivšeg trenera Monaka i ljubljanske Olimpije.

Ostaje da se vidi da li će crno-beli u nastavku sezone napraviti rokadu na klupi ili je nastaviti sa proslavljenim košarkaškim asom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.