ISPUNIO OBEĆANJE Sale Ilić produžio ugovor sa Partizanom: Idem na 11. titulu

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPUNIO OBEĆANJE Sale Ilić produžio ugovor sa Partizanom: Idem na 11. titulu

Legenda Partizana i kapiten fudbalera Saša Ilić potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa timom sa kojim je osvojio svoju 10. jubilarnu titulu šampiona Srbije.

Iskusni vezista, koga navijači Partizana obožavaju, i u 38. godini predstavlja i dalje glavni motor "parnog valjka", a novim parafom na vernost crno-belima je održao obećanje.

"Svi znaju da je meni pored porodice Partizan na prvom mestu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa njim živim i borim se za njega u svakom trenutku. Dokle god sam na terenu i mogu da igram, davaću svoj maksimum. Podigao sam svoj 10. jubilarni trofej šampiona Srbije i sada živim za svoju 11, a 27. titulu za moj voljeni klub", rekao je Ilić za klupski sajt nakon produžetka saradnje.

Novi, dvogodišnji ugovor potpisao je i golman Partizana Živko Živković.

"Partizanovo sam dete i od mene danas ne postoji srećnija osoba. Partizan mi je sve dao u životu i trudim se da mu vratim na pravi način. Sa njim živim za trofeje i nadam se da ću ih još mnogo podići u svom voljenom klubu", poručio je Živković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015

Kapiten Partizana Saša Ilić potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa klubom, potvrđeno je danas na sajtu šampiona Srbije...Ilić će krajem godine napuniti 38. godina, ali je odlučio da i 15. sezonu odigra u dresu Partizana..."Svi znaju da je meni pored porodice Partizan na prvom mestu i da sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.