ISPLIVALO! Otkriveno gde je trebao da bude ubijen VELJA NEVOLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 20:30

ISPLIVALO! Otkriveno gde je trebao da bude ubijen VELJA NEVOLJA

Jedan od vođa navijača "Partizana" Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, kako se saznaje, trebao je da bude ubijen u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Uprava policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom jutros je sprečila njegovo ubistvo.

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, već nekoliko dana nalazi se kod jednog od vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Kotoru.

Istražitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su došli do podataka da je on trebao da bude jutros ubijen, u zgradi Aerodroma u Tivtu, gde je trebao da se pojavi kako bi napustio Crnu Goru.

Policija i SDT proveravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Policija je privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija dela koja će im biti stavljena na teret.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedjelje, a u ponedjeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.