ISPLIVALI NEVEROVATNI DETALJI HAOSA U NOVOM PAZARU: Partizanovom igraču POCEPANA usna! Zna se i kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 19:20

ISPLIVALI NEVEROVATNI DETALJI HAOSA U NOVOM PAZARU: Partizanovom igraču POCEPANA usna! Zna se i kako

Meč prekidan četiri puta.

Duel 4. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana pripao je crno-belima rezultatom 4:1, ali je meč ostao u senci nemira koji su viđeni na tribinama Gradskog stadiona kraj Jošanice.

Posle gotovo dva i po sata, izabranici Aleksandra Stanojevića odneli su bodove iz Pazara, ali i rane. Ne zbog startova protivničkih igrača, već nekulturnog ponašanja navijača koji su svim i svačim gađali crno-bele posle vodećeg pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Birbasa Natha.

Blažu povredu zaradio je rezervista sa jučerašnje utakmice Lazar Pavlović koga su domaći navijači pogodili upaljačem u lice neposredno nakon gola Izraelca krajem poluvremena.

Stradala mu je usna, stvorila se posekotina, pa je Pavloviću ukazana lekarska pomoć na licu mesta. Rana je sanirana i nije bilo potrebe da mladi fudbaler Partizana ode u ambulantu.

Prema fudbalerima Parnog valjka je poleteo plotun predmeta u momentu dok su se "u buketu" ekstatično radovali vođstvu, sa tribina su letele flaše, upaljači, kovanice, čak i delovi stolica, što se vidi i na snimku gola, a jedan "projektil" završio je na ustima Pavlovića kada se on okrenuo i vraćao ka klupi.

U Humskoj su zgroženi dešavanjima na stadionu pored Jošanice, podsetimo da ovo nije prvi put da su navijači Novog Pazara pravili incident protiv Partizana, pošto je i 2014. godine petardom pogođen bivši trener crno-belih Marko Nikolić na utakmici ova dva kluba.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.