ISPLIVALI DETALJI TUŽBE: Trinkijeri od Partizana traži 700.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 12:44

ISPLIVALI DETALJI TUŽBE: Trinkijeri od Partizana traži 700.000 evra!

Ide se na sud.

Nekadašnji trener beogradskog Partizana a sada predvodnik minhenskog Bajerna, Italijan Andrea Trinkijeri, kako je juče objavljeno tužio crno-bele od kojih je zatražio i isplatu tekuće sezone. Dok su ostali detalji tužbe ostali nejasno, Mozzart sport saznaje kolika je količina novca koju, doskorašnji miljenik navijača Partizana, traži od uprave iz Humske.

Kako saznaje Mozzartsport, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trinkijeri je za prošlu i ovu sezonu od Partizana zatražio 700.000 evra preko BAT–a (Košarkaški arbitražni tribunal).

Trinkijeri je posle uspešne sezone prekinute koronavirusom napustio klub u julu mesecu i odlučio da karijeru nastavi u minhenskom Bajernu, gde i sada radi kao trener.

Kako piše Sportski žurnal, u ugovoru koji je potpisao sa Partizanom, navodno se klub obavezao da porez (na ime ugovora) plati u Italiji, zemlji čiji je Trinkijeri državljanin i gde je dužan da izmiruje poreske obaveze. Takođe, beogradski sportski list navodi da je u ugovoru navedena klauzula da ako crno-beli to ne urade u predviđenom roku, biće aktivirana potraživanja iz treće godine ugovora.

Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.