ISKREN DO KOSKE: Pojačanje Partizana dalo KRUPNO OBEĆANJE navijačima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKREN DO KOSKE: Pojačanje Partizana dalo KRUPNO OBEĆANJE navijačima! (VIDEO)

Bogat prelazni rok u Humskoj.

Partizan je dovođenjem Milana Mitrovića pojačao konkurenciju na štoperskoj poziciji. Sada već bivši prvotimac turskog Mersina u utorak će i zvanično biti predstavljen kao novo lice u Humskoj, a u razgovoru za klupsku televiziju otkrio je zašto se odlučio za povratak u srpski fudbal.

ILIEV NAJAVIO: Posle Tošića, stiže još par POJAČANJA (FOTO)

ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! Stiže napadač koji je NAJSTRAŠNIJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PONIZIO Zvezdu! (VIDEO)

- Došao sam u veliki klub, sa visokim ambicijama, takva su i moja očekivanja. Nadam se da ću opravdati poverenje i pokazati što sam ovde - rekao je Milan, posle reprezentativnog napadača Aleksandra, još jedan Mitrović koji će igrati za crno-bele.

Koliko vam znači što je Miroslav Đukić, kao sjajan komandant odbrane iz igračkih dana, odabrao baš vas na istoj poziciji gde je stekao igračku slavu?

- Dosta znači, biće mi čast, trener Đukić je bio veliki igrač, veliki je trener, mislim da ću mnogo naučiti u radu sa njim.

O šansama za prolaz u drugu fazu Lige Evrope, u konkurenciji kijevskog Dinama, švajcarskog Jang Bojsa i albanskog Skenderbega, nekadašnji igrač Zemuna i Rada kaže sledeće:

- Partizan ima velike šanse da prođe. Neće biti lako, ali se nadam da ćemo završiti u prve dve ekipe.

Po odlasku iz Mersina nije prestajao sa individualnim radom.

- U maju se Turska liga završila, nisam gubio na trenažnom procesu. Trebaće mi sedam dana, dobro će doći dvonedeljna pauza u prvenstvu da se uklopim sa ekipom. Verujem da će sve biti kako treba - podvukao je Milan Mitrović, novo pojačanje u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEMA DALJE: Ovo je BOMBA nad BOMBAMA Ivice Ilieva! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Veliko iznenađenje...Prvi je predstavljen Vladimir Stojković. Za reprezentativnim golmanom, stigao je Zoran Tošić. U utorak je promocija Milana Mitrovića, pojačanjima iz turskog Mersina, ima li kraja iznenađenjima Ivice Ilieva? Nema!..Sledeća eksplozija u Partizanu očekuje se iz Premijer lige!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.