IPAK TEŽA POVREDA: Kraj sezone za bivšeg kapitena Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK TEŽA POVREDA: Kraj sezone za bivšeg kapitena Partizana (FOTO)

Nezgoda srpskog internacionalca je bacila senku na sjajnu sezonu koju je imao.
Dragan Milosavljević će morati da pauzira barem dva meseca zbog povrede lakta.
Nekadašnji kapiten Partizana se povredio na treningu Albe, da se radi o težoj ozledi govori i to da je Milosavljević odmah prebačen u bolnicu, ali se u prethodnih nekoliko dana nagoveštavalo da bi možda oporavak mogao da bude kraći.
Ipak, zvaničan podatak je da je Milosavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << završio ovu sezonu, možda i najbolju koju je imao u karijeri. On je u proseku beležio 12 i po poena, četiri asistencije i tri skoka u dresu berlinskog kluba.
FOTO: STARSPORT

 
The post IPAK TEŽA POVREDA: Kraj sezone za bivšeg kapitena Partizana (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.