IPAK SU SILA! Ameri deklasirali Slovence bez Dončića, najbolji u porazu bivši igrač Partizana, Zvezdin as ga pratio

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 12:23

IPAK SU SILA! Ameri deklasirali Slovence bez Dončića, najbolji u porazu bivši igrač Partizana, Zvezdin as ga pratio

Ni sa Lukom deluje da ne bi bilo drastičnije drugačije.

Košarkaši Amerike pobedili su Sloveniju sa 92:62 (27:20, 20:11, 20:18, 25:13) i pokazali da se ipak radi o najjačoj selekciji planete, uprkos brojnim otkazima.

Igrali su Zmajčeki doduše bez prve zvezede Luke Dončića koji je zbog povrede propustio ovaj duel, ali i da je igrao deluje da bi samo razlika bila manja.

Od početka do kraja utakmice izabranici Stiva Kera su dominirali. To najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazuje činjenica da su Amerikanci dobili sve četiri četvrtine.

Ovakvo ubedljiv trijumf protiv veoma kvalitetnog protivnika je pokazatelj da su SAD spremne na napad na svetski tron.

Najefikasniji kod pobednika bio je Entoni Edvards sa 15 poena, Džejlen Branson je dodao 11. Na drugoj strani najbolji je bio bivši igrač Partizana Gregor Glas koji je postigao 14 poena, dok je novi igrač Crvene zvezde Majk Tobi stao na četiri poena i sedam skokova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Dileta Leota
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.