IMT DOLAZI U HUMSKU: Duljaj pričao o problemima, izvinjavao se sudiji i najavio debi Kovačevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 13:37

IMT DOLAZI U HUMSKU: Duljaj pričao o problemima, izvinjavao se sudiji i najavio debi Kovačevića

Crno-beli bez Nikole Antića i Bibrasa Natha dočekuju Traktoriste.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred meč protiv IMT-a da njegovi igrači ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a dodao je i da ima mnogo problema oko sastava ekipe. Partizan će u subotu od 16.15 u meču 21. kola Superlige Srbije dočekati IMT, ekipu koju je jesenas pobedio 3:2 iako je gubio 0:2.

- Ne moram da podsećam kakva je utakmica bila na stadionu Voždovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad smo posle teške muke osvojili bodove. Presrećni smo što sad imamo priliku da igramo na našem terenu i što će naši igrači igrati u kvalitetninm uslovima. Daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda i damo našim navijačima kvalitetnu utakmicu bez problema - rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

Duljaj će imati probleme oko sastava ekipe, pošto su zbog kartona van stroja Nikola Antić i Bibras Natho.

- Imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima, zato smo i doveli nove fudbalere, da budemo sportski naoružani za neprijatnosti poput kartona i povreda".

Bojan Kovačević je nedavno pojačao "crno-bele", a šef stručnog štaba Partizana ga već ima u ozbiljnim planovima.

- Ukoliko sve bude po planu, Kovačević će debitovati za Partizan sutra, vidim ga u startnih 11. Sačekaćemo kraj današnjeg treninga, virus vlada, samo da sve bude kako treba i on će zaigrati.

Zadovoljan je Duljaj formom ekipe.

- Zadovoljan sam kako izgledamo, bez obzira na malo utakmica. Imali smo težak meč protiv Javora na teškom terenu. Igrači Partizana ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a to je da se časno borimo protiv svakog sportskog rivala - dodao je Duljaj.

Osvrnuo se trener Partizana i na prošlonedeljnu situaciju iz Ivanjice i razgovor sa sudijom Milanom Ilićem.

- Želim javno da se izvinim sudiji Iliću na prošloj utakmici, pitao sam ga da li ima familiju kod kuće. Nije mi dozvolio da završim. Ja sam pogrešio što sam mu spomenuo porodicu, ali moje pitanje je bilo, šta ćeš reći kući da te pitaju kako je bilo?! Izvinjavam se, znam da sudije doživljavaju veliki pritisak od trenera i ljudi sa strane. Nije morao javno da kaže da mu je žao, ali mogao je je samo u prolazu da kaže da mu je krivo - istakao je Duljaj.

Trener "crno-belih" je pozvao još jednom "Grobare" da dođu na stadion u što većem broju.

- Hvala im na podršci protiv Javora, apelujem na navijače da dođu u Humsku. Mnogo smo jači i bolji kad ste tu uz nas - poručio je na kraju Duljaj najvernijim pristalicama Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj: Igrači Partizana ne traže lakši put do uspeha, već ispravan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2024

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred meč protiv IMT-a da njegovi igrači ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a dodao je i da ima mnogo problema oko sastava ekipe. Partizan će u subotu od 16.15 u meču 21. kola Superlige Srbije dočekati IMT, ekipu koju je jesenas pobedio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.