”IMAJU BUDŽET KOJI NEKAD BIO NEZAMISLIV”: Trener Krke se oglasio pred Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 18:17

”IMAJU BUDŽET KOJI NEKAD BIO NEZAMISLIV”: Trener Krke se oglasio pred Partizan!

Biće uzbudljivo...

Košarkaši Krke iz Novog Mesta sutra će od 16 sati ugostiti akutelnog šampiona AdmiralBet ABA lige Partizan u meču drugog kola regionalnog takmičenja.

Trener Krke Gašper Okorn govorio je o duelu sa "crno-belima" i istakao finansijsku moć Partizana.

- Sa moje tačke gledišta, ovo će biti jedna od lakših >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica za nas. Očekuje nas jedan od boljih timova u Evropi i prošlogodišnji šampion AdmiralBet ABA lige, na čelu sa jednim od najtrofejnijih trenera u Evropi. Oni su veoma kvalitetan evroligaški tim, sa budžetom koji je do pre nekoliko godina bio nezamisliv na ovim prostorima - rekao je Okorn.

Posebno se trener Krke osvrnuo na individualni kvalitet Partizana.

- Kevin Panter je treći najplaćeniji igrač Evrolige, Aleksa Avramović je bio jedan od oslonaca reprezentacije Srbije na Mundobasketu, Zek Ledej je ostao, kao i Džejms Naneli. Pojačali su se sa Pi Džej Dožerom, Frenkom Kaminskim i Mateušom Ponitkom - naveo je Okron, koji je govorio i o šansama svog tima na sturašnjem meču.

- Svih 12 igrača može da igra ravnopravno. Ne znaš šta je gore po nas – prva petorka ili njihove zamene. Možemo samo da naučimo nešto iz ovog meča. Moramo da igramo svoju igru. Motivacije neće nedostajati. Pre svega, ne smemo da se plašimo. Moramo da poštujemo rivala, ali ne i da ga se plašimo. Korak po korak, iz četvrtine u četvrtinu i videćemo gde će nas to odvesti - zakljuučio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.