IMA NOVI POSAO: Bivši košarkaš Partizana u Sakramentu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA NOVI POSAO: Bivši košarkaš Partizana u Sakramentu (FOTO)

Unapređen.

Sakramento Kingsi objavili su spisak novajlija za predstojeću sezonu, kao i onih koji su unapređeni sa jedne na drugu funkciju, a među brojnim imenima našao se bivši košarkaš Partizana Ejsi Lou. 

Lou koji je posle godinu dana u crno-belom dresu igrao i za Olimpijakos sa kojim je dva puta osvojio Evroligu postao je regionalni skaut tima iz Kalifornije koji vode Vlade Divac i Peđa Stojaković.

The Sacramento >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kings have officially announced some additions & maneuvers to the operations and front office. Most have been in place but the highlights: Former NBA player Acie Law added as regional scout, Bobby Jackson as asst. coach, Drake U’u as Asst. GM of Stockton Kings.

— Sean Cunningham (@SeanCunningham) August 28, 2018

Da podsetimo, Lou je nastupao za Atlantu, Golden Stejt, Šarlot, Čikago i Memfis, Partizan i Olimpijakos u kojem je 2014. godine završio karijere.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.