Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA MISIJU: Zvezdin stranac odbio unosnu ponudu

Fudbaler Partizana Valeri Božinov otkrio je da će uprkos ponudama iz Kine ostati u Partizanu do kraja sezone kako bi pomogao kapitenu Saši Iliću.

Napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira je iz potpuno drugog razloga takođe odbio unosnu ponudu sa Dalekog istoka.
– Odbio sam ozbiljnu ponudu iz Kine, bio je u pitanju veliki novac, ali sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stavio milionsku ponudu po strani. Obećao sam supruzi, pre nego što je preminula, da ću jednog dana da budem prvak i da ću joj posvetiti titulu, ne želim da propustim priliku za to, kazao je Vijeira u izjavi za Žurnal.
Kako u Crvenoj zvezdi isplate nisu najredovnije Portugalac je dodao da su njegovi saigrači i on pokazali da u fudbalu novac nije najvažniji i da će oni da urade sve što je u njihovoj moći da nastave sa trijumfima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vieira otkrio zašto je odbio kineske milione

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2016

Najbolji strelac domaćeg fudbalskog šampionata otkrio je da je u tekućem prelaznom roku dobio milinsku ponudu iz Kine koju je odbio iz jednog posebnog razloga...Portugalski internacionalac Hugo Vieira revitalizovao je karijeru prelaskom u Crvenu zvezdu za koju je u jesenjem delu sezone odigrao 22...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.