IMA LI KRAJA? Partizan u novom velikom problemu, a tek je prvi dan godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 17:10

IMA LI KRAJA? Partizan u novom velikom problemu, a tek je prvi dan godine

Jedan od nosilaca igre možda propusti naredni duel.

KK Partizan je prvog dana 2023. godine odradio trening, a razlog za tako ekstremne mere je naravno meč sa Asvelom koji je na programu već 2. januara.

Pred duel sa francuskom ekipom u Evroligi situacija sa povredama se nije popravila. Naprotiv, pogoršala se, barem prema rečima trenera Željka Obradovića.

- Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana - otkrio je Žoc.

Asvel je trenutno poslednji tim tabele Evrolige sa skorom 2-15, ali Željko Obradović ima samo poštovanje za tog protivnika.

- Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli. Pošto su oni tim koji je u svim utakmicama otkako je Poceko došao pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje,  naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom - poručio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović pred Asvel: Imamo igrače koji su u problemu

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas na treningu pred meč sa Asvelom, da ima maksimalno poštovanje prema francuskom klubu...Crno-beli sutra od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici 18. kola Evrolige...Partizan je trenutno deveti na tabeli Evrolige sa skorom 9-8,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.