IMA DVE ŽELJE: Bivši igrač Partizana OTKRIO šta mu je životni san! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA DVE ŽELJE: Bivši igrač Partizana OTKRIO šta mu je životni san! (FOTO)

Crno-beli savladali FMP u 11. kolu ABA lige.

Nisu navijači Partizana zaboravili Uroša Lukovića. Nekadašnji centar crno-belih, proveo je sezonu 2016/2017 u Humskoj, međutim, nije mu se posrećilo da osvoji bar jedan trofej.

ODLUČIO JE GRADSKI DERBI: A onda je Ronaldo UHVAĆEN na DROGAMA! (FOTO)

UDARAC ZA CRNO-BELE: Velikan odvodi Batinu UZDANICU (FOTO)

KAPA DOLE: Nije omiljen u svetu fudbala, ali je poslednjim gestom pokazao da ima VELIKO srce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Usledio je potom odlazak u Mornar i učešće sa Baranima u Evrokupu, a u razgovoru za portal ovog takmičenja otkrio je najveću želju:

- Kao igrač sam imao dve želje: da zagram za Partizan i za reprezentaciju. Kada sam došao u Partizan, prva želja mi se ostvarila. Imao sam čast da nosim taj sveti dres - otkrio je Uroš Luković.

Osim velike želje, stariji od braće Luković ima i jedan san, ali je trenutno daleko od istine.

- Ostvarenje mojih snova predstavljalo bi igranje za Partizan u Evroligi sa rođenim bratom Markom - rekao je košarkaš Mornara Uroš Luković.

Partizan je u poslednjem 11. kolu ABA lige savladao FMP i ostao na petom mestu regionalnog takmičenja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.