Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILIEV POTVRDIO: Partizan želi da vrati iskusnog vezistu, ali… (VIDEO)

Partizan uveliko sklapa mozaik pred zimski prelazni rok, a jedna od želja je vezista koji je u dva navrata nosio crno-beli dres.

Marko Nikolić je sportskom direktoru Ivici Ilievu predao spisak igrača koje bi voleo da vidi u crnp-belom dresu. Jedno ime je iskusni vezista Nikola Drinčić, čovek koji je svojim ‘slobodanjacima’ rešio dva večita derbija i postao miljenik ‘juga’. Bivši reprezentativac Crne Gore je ponovo na meti Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je ovog puta njegov angažman pod znakom pitanja, razlog je taj što je pod ugovorom sa Radom, ekipom čija nova uprava vodi politiku da nema prodaje igrača Zvezdi i Partizanu.
– Kad sam došao na ovu funkciju, praveći skicu tima, jedan od dvojice zadnjih veznih bio je upravo Nikola Drinčić. Tad je bio fudbaler Makabija iz Haife i nije mogao da se reši ugovora sa Izraelcima. Tako je propala prva ideja da ga vratimo. Druga se rodila letos, kad je Marko Nikolić došao za trenera. Ponovo sam kontaktirao Drinu, ali mi je objasnio kako je pod ugovorom sa Radom i da ne postoji mogućnost da dođe. Igrački i ljudski, trener i ja o njemu mislimo sve najbolje, ali možda ima stvari zbog kojih je transfer nemoguć – rekao je Ivica Iliev za MocartSport i dodao:
– Moramo da poštujemo i njegov ugovor sa Radom, ljude koji vide taj klub i fer-plej na tržištu.
Nikola Drinčić je u dresu Partizana debitovao sa 20 godina, ali je tada odigrao svega četiri utakmice za sadašnjeg osvajača Kupa, ipak u drugom svom mandatu od 2014. do 2015. godine odigrao je 48 utakmica.
(Izvor: YouTube/Maxim GG`)
The post ILIEV POTVRDIO: Partizan želi da vrati iskusnog vezistu, ali… (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.