IGRALI ZA VEČITE I TUKLI SUPRUGE: Evo PIKANTNIH detalja SUKOBA Radivojevića i Gurovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 13:51

IGRALI ZA VEČITE I TUKLI SUPRUGE: Evo PIKANTNIH detalja SUKOBA Radivojevića i Gurovića (VIDEO)

Sada su dobri prijatelji.

Mnogo toga spaja košarkaše Vuka Radivojevića i Milana Gurovića.

Pre svega obojica su bili članovi i Partizana i Crvene zvezde. Sada je Vuk Radivojević pretukao suprugu, a pre skoro četiri godine isto to je učinio i Milan Gurović.

Ipak, i njih dvojica su bili u sukobu, što je detaljno opisao Gurović gostujući u podkastu kod takođe bivšeg košarkaša Mileta Ilića.

Poslušajte ovu zanimljivu priču, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su od dvojice koji su hteli da se pobiju na utakmici postali prijatelji.

Sve započelo jakih faulom Vuka Radivojeviča na utakmici, gde je zamalo izbila tuča. Zatim je sledeće nedelje Radivojević bio u klubu gde su žestoki momci Milanovi prijatelji hteli da mu vrate za to, ali Gurović im je samo rako ko ga pipne imaće posla sa mnom.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.