IGRAČI SU PRETERIVALI Duljaj otkrio šta nije valjalo protiv Mladosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 16:36

"IGRAČI SU PRETERIVALI" Duljaj otkrio šta nije valjalo protiv Mladosti

Novi kiks crno-belih.
Trener Partizana Igor Duljaj dao je kratku izjavu za TV Arena sport posle remija sa lučanskom Mladosti (1:1) u 26. kolu Mozzart bet Superlige.
- Ne možemo da budemo zadovoljni sa rezultatom nikako. Teren je bio težak, ne mogu da kažem da igrači nisu hteli, ali su nekoliko puta preterivali sa kombinovanjem. Ipak, idemo dalje - rekao je Duljaj.
Strateg domaće ekipe Tomislav Sivić je pohvalio svoje igrače.
- Žal je velika, imali smo velike zicere. Partizanu smo prepustili loptu, uveli smo ih u naš ritam. Sve smo dobro odradili, odlično smo iskalkulisali sve, ali nismo uspeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne možemo da budemo zadovoljni..." Duljaj razočaran posle Lučana. Nije da igrači nisu hteli

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024

Fudbaleri Partizana sada imaju bod manje od Crvene zvezde, koja svoj meč u 26. kolu Superlige Srbije igra u nedelju od 16 časova protiv Radničkog iz Kragujevca. Crno-beli se iz Lučana ne vraćaju kako su želeli, pošto su umesto pobede zabeležili remi, čime nisu zadovoljni, istakao je trener Igor...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.