IGRAČI PARTIZANA IMAJU MINIMALNE MANE: Trener Hercegovca se oglasio nakon poraza u Nišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 23:55

"IGRAČI PARTIZANA IMAJU MINIMALNE MANE": Trener Hercegovca se oglasio nakon poraza u Nišu!

Dokazali se protiv aktuelnog šampiona ABA lige...

Trener debitanta na završnici Kupa i kluba iz najmanjeg mesta koji se ikada domogao borbe za Žućkovu levicu, Aleksandar Komnenić, izrazio je zadovoljstvo zbog načina na koji su se njegovi puleni suprotstavili evroligašu.

- Velika čast i privilegija da se nalazimo na završnici Kupa Radivoja Koraća. Priželjklivali smo da možemo bar u prvioj četvrtini da budemo u egalu sa Partizanom. Ponosan sam na moje momke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako smo se borili i izgledali u većini utakmice protiv jedne od najboljih evropskih ekipa. Zahvalio bih se našim navijačima koji su u ovolikom broju došli u Niš. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja. Partizanu puno sreće u nastavku takmičenja.

Kako je bilo pripremati meč protiv jednog tima iz elitnog evropskog takmičenja?

- Veoma teško. Mi igramo B ligu i na isti način smo probali da spremimo ovu utakmicu. Igrači Partizana imaju minimalne mane i to je veoma teško da ispratimo, pogotovu fizika. Videli ste i sami kolika je razlika.

Prvotimac tima iz Gajdobre, iskusni Nikola Gaćeša, istakao je da je ekipa dala sve od sebe zbog velike podrške koju je dobila sa tribina.

- Čestitao bih Partizanu na pobedi i poželeo mu sreću i zdravlje. Čestitam i mojoj ekipi, čast nam je što smo se borili ovde, videli ste koliko ljudi je došlo da nas bodri. Bila nam je velika želja da se borimo koliko god možemo i da utakmica bude takmičarski nastrojena. Drago nam je što smo deo toga uspeli da iznesemo na teren.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.