IGRAČI PARTIZANA BESNI POSLE TRALJAVE SUDIJSKE PARTIJE: Proradiće inat u nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 15:51

IGRAČI PARTIZANA BESNI POSLE TRALJAVE SUDIJSKE PARTIJE: "Proradiće inat u nama"

Preveliki broj loših odluka arbitra ih je razočarao.

Partizan je u prvom kolu remizirao protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, rezultat je bio 3:3. Veću pažnju od samog rezultata privukao je pozamašan broj diskutabilnih odluka glavnog sudije Milana Mitića, mahom na štetu gostiju iz Beograda.

Posle klupskog saopštenja u kom je iskazano nezadovoljstvo suđenjem protiv TSC-a, oglasili su se i fudbaleri Partizana. Bibars >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Natho i Nemanja Stevanović zadovoljni su načinom na koji je ekipa odigrala, ali ne i epilogom utakmice, za koji Partizanov golman direktno krivi arbitra.

- Svaka čast svakom igraču Partizana! Pokazali smo kako se gine za grb Partizana. Svi su nas otpisali, ali ova ekipa ima mnogo toga još da pokaže. Prava evropska utakmica, puno ritma, trčanja, borbe, nadmudrivanja. Svaka čast igračima TSC-a, ali danas smo, ruku na srce, bili bliži pobedi. Siguran sam da će se ovo vratiti u sledećim utakmicama. Nadam se, takođe, da ćemo imati i bolje suđenje. Ovo večeras je bilo skandalozno! Svi smo razočarani, ali bar znamo protiv čega sve treba da se borimo - izjavio je Stevanović.

Uspeo je čuvar mreže crno-belih da odbrani jedan od dva penala koje je šutirao Ifet Đakovac, ali to nije bilo dovoljno za tri boda.

- I poruka za sve je da ćemo iz ovog izaći još jači i da će proraditi inat u nama. Nećemo pasti posle ovoga, iako bi svi to želeli. Ne bih mnogo pridavao pažnje penalu. Trener Pantić i ja smo lepo izanalizirali ko gde šutira. Prvi penal sam zakačio loptu, drugi srećom – odbranio. Na kraju ni to nije bilo dovoljno jer smo primili gol u 97. minutu iako je nadoknada bila pet minuta. Šta da se radi, to je fudbal. Ovo je princip po kom Partizan mora da igra, drago mi je da su to i navijači prepoznali. Iako smo odigrali nerešeno, dobili smo pohvale od njih i podršku i sigurno da će nam mnogo značiti u daljem prvenstvu, jer će nam oni biti 12. igrač pošto protiv toliko igrača i igramo na terenu - naveo je Stevanović.

Natho je u Bačkoj Topoli upisao gol i asistenciju, ali i promašio penal drugi put uzastopno u Mozzart Bet Superligi. Prethodno ga je u martu zaustavio Stefan Ranđelović iz Radnika, a u subotu je šut Izraelca sa bele tačke odbranio Veljko Ilić.

- Znali smo da igramo protiv dobrog tima. U prvim minutima su nam pronašli slabu tačku, ali smo se vratili i našli naš tempo i igrali našu igru. Srećan sam zbog gola i asistencije. Tužan, naravno, zbog penala, ali – to je fudbal. Treba da budemo ponosni na dobre stvari koje smo uradili, da se trudimo da budemo još bolji i da ovako nastavimo u sledećoj utakmici. Imamo nove igrače koji će nam sigurno pomoći, ali moramo biti strpljivi – potrebno je vreme da se adaptiraju. Mi smo Partizan, mi se uvek moramo boriti za prvu poziciju, ali smo već videli koliko je teško i koliko će biti teško boriti se protiv svih" - istakao je Natho.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Kamila Đorđi, italijanska teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.