IGRAČI NE ŽELE DA IH VIŠE PONIŽAVAJU: Vazura se progovorio da li će Partizan igrati derbi u Kupu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2024, 22:10

"IGRAČI NE ŽELE DA IH VIŠE PONIŽAVAJU": Vazura se progovorio da li će Partizan igrati derbi u Kupu!

Besni su u Partizanu na arbitra Pavla Ilića, glavnog arbitra 173. večitog derbija u kom je Crvena zvezda slavila sa 3:2 i napravila krupan korak ka tituli. Poslednja dva gola crveno-belih izazvala su kontoverze, a Partizan se oglasio saopštenjem, optužio Ilića za krađu i najavio bojkot polufinala Kupa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARIZAN ČEKAJU ŽESTOKE KAZNE AKO ODBIJU DA IGRAJU KUP! Mogu da ostanu bez trenera i igrača čak GODINU DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2024, 11:30

Nakon 173. večitog derbija koji je Zvezda na Mrakani rešila u svoju korist sa 3:2, bura se ne smiruje. U Partizanu su besni zbog sudije Pavla Ilića i smatraju da je on direktno uticao na konačni ishod ove utakmice, zbog čega su zapretili da se neće pojaviti na utakmici Kupa Srbije u sredu na istom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.