IGRAČ PARTIZANA ŽESTOKO ODBRUSIO PIKSIJU: Selektor je unizio crno-bele, ekspresno je stigao odgovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:26

IGRAČ PARTIZANA ŽESTOKO ODBRUSIO PIKSIJU: Selektor je "unizio" crno-bele, ekspresno je stigao odgovor (FOTO)

Grobari stali u odbranu svog igrača.
Fudbaler Partizana Mateus Saldanja žestoko je odgovorio selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju!
Čovek sa klupe Orlova je na konferenciji za medije istakao da će Crvena zvezda da osvoji šampionsku titulu i to se nije dopalo brazilskom napadaču crno-belih. Zbog toga se oglasio na društvenim mrežama.
Jedna od fan stranica Partizana postavila je tu Piksijevu izjavu i citirala deo o borbi za titulu u Srbiji.
- On je gledao samo jednu utakmicu? - odgovorio je Saldanja i izazvao reakciju navijača koji su bili oduševljeni njegovim komentarom na ovu temu.
A post shared by @pbg.news
...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gledao je samo jednu utakmicu?" Saldanji se nije svidela izjava Piksija, Brazilac odgovorio!

Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, podigao je dosta prašine izjavom da je šampionska trka u Superligi Srbije praktično gotova, te da je po njemu iznenađenje da se Partizan održao na prvom mestu tabele do marta meseca.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.