I u Ciboni priznaju, Partizan sprema velike stvari

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Ciboni priznaju, Partizan sprema ''velike stvari''

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Partizana nema šta da izgubi i dodao da će od svojih igrača tražiti jedino da daju sve od sebe.

Košarkaši Cibone sutra gostuju Partizanu u utakmici 11. kola ABA lige.

"Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu. Imaju izuzetno jak i širok roster.






>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mi u toj utakmici stvarno nemamo šta da izgubimo. Idemo da se postavimo muški, da damo sve od sebe  i to je jedino što ću tražiti od svojih igrača", rekao je Velić.



"Pokušaćemo s nekim stvarima da iznenadimo Partizan, hoćemo li u tome uspeti videćemo",
rekao je trener Cibone.

Nakon deset odigranih utakmica, Cibona je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i šest poraza, dok su crno-beli drugi sa skorom 7/3.

"U Beogradu protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i pokušati napraviti sve što dogovorimo i tako ući u šansu da pobedimo", rekao je košarkaš Cibone Krešimir Ljubičić.

Utakmica Partizan - Cibona igra se sutra od 20.00 u Beogradskoj areni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Partizan stvara tim za velike stvari"

Izvor: OkRadio.rs, 14.Dec.2019

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je da u predstojećem meču protiv Partizana Cibona nema šta da izgubi i dodao da će igračima tražiti da daju sve od sebe "Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu. Imaju izuzetno jak i širok...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.