I Vulićević na meti Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Dec.2012, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vulićević na meti Partizana

Plan o delimičnoj rekonstrukciji Partizanove odbrane mogao bi da se realizuje na relaciji Novi Sad – Beograd. Posle potvrde da su crno-beli zainteresovani za Daniela Mojsova, sa „Karađorđa” na Topčidersko brdo sprema se da krene i – Miroslav Vulićević!
Kapiten Vojvodine prvi je pik Ljubiše Tumbakovića za poziciju desnog beka i uz štopera makedonske reprezentacije predstavlja tandem na kome sportski direktor šampiona bazira deo ambicija u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << susret januarskom prelaznom roku.
Činjenica da Aleksandar Miljković spada u grupu fudbalera koji su, prema rečima trenera Vladimira Vermezovića, zaokružili ciklus u srpskom fudbalu i priznanje bivšeg mladog reprezentativca da razmišlja o odlasku u inostranstvo, nametnuli su potrebu za angažovanjem alternative.
Usled činjenice da se tokom jeseni ni letošnji novajlija Branko Pauljević nije nametnuo i da je bivšem igraču kulskog Hajduka potrebno još vremena za prilagođavanje, izbor je pao na Vulićevića, koji se savršeno uklapa u platežne mogućnosti kluba iz Humske 1.
Završetkom jesenje sezone, Miroslavu je istekao ugovor sa Vojvodinom, to znači da bi među crno-bele stigao kao slobodan igrač, bez evra obeštećenja.
Drugi razlog zbog čega sportski sektor Partizana želi Vulićevića satkan je od saznanja da je dugogodišnjim stažom u Super ligi igrački sazreo, a dolazak u šampionski tabor predstavljao bi prelazak na viši nivo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapiten Vojvodine na meti Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2012

  Partizan se baš nameračio na fudbalere novosadske Vojvodine. Petostruki uzastopni šampion i aktuelni jesenji prvak naše zemlje će ove zime, pored Danijela Mojsova, pokušati da dovede i kapitena kluba sa Karađorđa Miroslava Vulićevića. Prema pisanju Sportskog žurnala kapiten Lala je prvi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vošin paket za crno-belu odbranu?

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2012

Posle Danijela Mojsova i kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević na meti Partizana. I jednom i drugom istekli ugovori..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.