I Partizan - Bešiktaš na Areni!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Partizan - Bešiktaš na Areni!

Utakmica se igra u četvrtak od 20.30 časova, a specijalni program počeće 90 minuta ranije.

Televizija Arena sport ponudiće svojim gledaocima dva velika fudbalska spektakla u razmaku od 48 sati.

Posle meča Crvene zvezde i Salcburga u utorak uveče, Arena će direktno prenositi i prvu utakmicu plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojoj će Partizan dočekati ekipu Bešiktaša.

Utakmica na stadionu u Humskoj ulici zakazana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 20.30, a početak specijalnog programa planiran je oko 19 časova.

Gosti voditelja Ivana Radulovića biće proslavljeni golman crno-belih Rade Zalad, trenutno povređeni prvotimac Zoran Tošić i doskorašnji pomoćni trener Partizana Andrija Delibašić.

Planirana su i uključenja iz miks zone i sa "VIP mosta" na zapadnoj tribini, a utakmicu će komentarisati Minja Vukićević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.