I ON ODLAZI: U Humskoj već najavljuju njegovu zamenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ON ODLAZI: U Humskoj već najavljuju njegovu zamenu (FOTO)

Pao je u drugi plan.

Partizan je početkom nedelje ostao bez Leandra Tavambe, a sada bi i drugi napadač mogao da napusti klub. Od dolaska Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša tokom letnjeg prelaznog roka, u drugi plan je pao Ognjen Ožegović i već se radi na njegovom transferu u inostranstvo.

RIKARDO OTKRIO MALO POZNATE STVARI O SAIGRAČU: On je veoma jak i zovem ga HULK!

ZABRINUO JE SVE GROBARE: Poznat stepen povrede Partizanovog veziste! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Menadžer igrača Radojica Božović otkrio je da postoji interesovanje za Ožegovića i da bi sve moglo da bude poznatije kroz nekoliko dana, ali da za sada ne postoji nikakva pismena ponuda za igrača. Ono što se ipak zna je da bi Ožegović mogao da ode u Seriju B. U zevši u obzir da status mladog Đorđa Jovanovića nije potpuno definisan, Partizan će najverovatnije ostati samo na Nikoliću i Gomešu što znači da bi u klub mogao da stigne još jedan napadač.

 - Čini mi se da je najbolja ponuda stigla iz italijanske Serije B, ne mogu da otkrijem ime kluba, takav je dogovor. Utanačili smo dosta detalja, čekamo da se sve to prenese na hartiju i stigne kao zvanična ponuda u narednim danima. Radi se o ambicioznom klubu, koji želi plasman u Seriju A, a i sa finansijske strane je, za sada, nadmašio sve ostale - rekao je Božović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.