I NAJVEĆI BORCI NEKAD ODLAZE: Poslednji pozdrav Partizana Dejanu Milojeviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 22:17

I NAJVEĆI BORCI NEKAD ODLAZE: Poslednji pozdrav Partizana Dejanu Milojeviću

Nekadašnji igrač crno-belih preminuo u 47. godini.

Proveo je samo dve sezone Dejan Milojević u Partizanu. Vratio se sa željom da odigra još koju sezonu u crno-belom dresu, ali kolena nisu izdržala i morao je u penziju, ali je stigao da zauvek uđe u srca navijača.

Upravo zbog toga su svi kojima je crno-bela boja u srcu potreseni tužnim vestima iz SAD gde se ugasilo srce Dejana Milojevića posle srčanog udara koji je pretrpeo u noći između utorka i srede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

IN MEMORIAM. DEJAN MILOJEVIĆ (1977 – 2024)

🔗 https://t.co/zJmU57s5N9#KKPartizan pic.twitter.com/sjDvsat7Ac

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) January 17, 2024

Od Milojevića se oporstio KK Partizan. U ime , reči saučešća porodici Milojević je uputio predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović:

 - Veoma me je potresla vest koju sam primio o preranom odlasku velikog Dejana Milojevića. Bio je istinski borac i čovek za primer. Neko na čiji su se karakter ugledali mnogi klinci koji su kasnije postali novi košarkaški idoli. Porodici Milojević i svim ljudima kojima je Dejan prirastao srcu upućujem reči saučešća - izjavio je Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.