I Dijara na crnoj listi

Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Dijara na crnoj listi

Od kada su 2007. godine jedan za drugim došli u Partizan, Lamin Dijara i Almami Moreira postali su sinonim za uspehe kluba. Senegalac Dijara od tada odigrao je 107 utakmica za "crno-bele" i postigao 58 golova u svim takmičenjima, dok je Portugalac Moreira stigao do 99 nastupa i 18 golova. U trećoj sezoni u Humskoj, po svemu sudeći, dočekali su da budu rezerve.

- To je život, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << fudbal - kaže "Crna Mamba" Dijara, najbolji strelac Partizana u posledje dve i po godine.

Trener Goran Stevanović najavio je da će njegov klub na proleće češće igrati sa jednim špicem i da će Dijara i Kleo morati da dele minutažu u gostima "po zasluzi", a potom je dodao da je "tako najpravednije".

- Nisam ja taj koji odlučuje o timu. Tu sam da radim, da izvršavam zadatke, a trener Stevanović je taj koji sastavlja tim. Trener odgovara za rezultate. Ako dobri rezultati, ne daj Bože, izostanu, trener će biti odgovoran, kao što će biti zaslužan u slučaju uspeha. Nema tu ništa čudno - rekao je Dijara i dodao sležući ramenima: "Ko se raduje klupi?! Ipak, to je sastavni deo karijere. Na meni je da radim, pa ćemo videti kako će se stvari odvijati... Što se mene tiče, spreman sam da zaigram i u odbrani ako to od mene budu tražili. Vidim da ćemo u Humskoj igrati sa dva špica, na strani baš i ne. Videćemo kada počne prvenstvo. Ne odričem se ambicije da (po treći put) budem prvi strelac lige, time sam sve rekao", zaključio je Dijara, koji se u prethodne dve sezone radovao duplim krunama u "crno-belom".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.