Huventud RAZBIJA, ima li Partizan odgovor?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 19:41

Huventud RAZBIJA, ima li Partizan odgovor?

Još jedna veoma ubedljiva pobeda narednog Partizanovog rivala u Evrokupu.

Svaki susret Partizana i Huventuda neminovno evocira uspomene na 1992. godinu i finale Evrolige koje su crno-beli dobili trojkom Aleksandra Đorđevića u posldnjim sekundama za 71:70 i titulu prvaka Evrope, ali naredni susret sa timom iz Badalone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan ne dočekuje u dobrom raspoloženju.

Crno-beli su totalno van forme, još uvek bez trenera posle smene Vlada Šćepanovića, a za to vreme, Huventud redom deli lekcije.

Danas je Huventud u devetom kolu španske Endesa lige deklasirao ekipu Estudijantesa sa 97:70 i napravio idealnu uvertiru pred put u Beograd na duel sa Partizanom u šestom kolu Evrokupa (sreda, 20:30h).

Već posle prvog poluvremena sve je praktično bilo rešeno, Huventud je vodio sa 51:33 i u nastavku je rutinski završio posao i dodatno uvećao razliku.

Ante Tomić je bio najbolji u pobedničkoj ekipi sa 17 poena i osam skokova, a Slovak Brodzijanski je uz 17 poena dodao i četiri uhvaćene lopte. Šveđanin Birgander je takođe bio zapažen sa 14 poena i pet skokova.

Kod gostiju izdvojio se naš Aleksa Avramović sa 18 poena, tri asistencije i dva skoka, a Aleksandar Cvetković je meč završio sa tri poena i dve asistencije.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.