Humska NIJE skroz zaključana: Evo ko može na Molde

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humska NIJE skroz zaključana: Evo ko može na Molde

Pored zvaničnih lica, utakmici između srpskog i norveškog predstvanika moći će da prisustvuju deca uzrasta do 14 godina, koja pripadaju Omladinskoj školi FK Partizan i školama fudbala u Beogradu i Srbiji.

Partizan će prema ranijoj odluci Diciplinske komisije UEFA dočekati u četvrtak Molde, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope, bez prisustva publike. Stadion u Humskoj, ipak, neće biti potpuno prazan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a na tribinama će se naći mesta za određene navijače.

 

Povodom ove odluke, FK Partizan izdao je saopštenje na svom zvaničnom sajtu.

"Žalba koju je FK Partizan podneo Disciplinskoj komisiji UEFA biće naknadno uzeta u razmatranje o čemu će klub i javnost biti pravovremeno obavešteni. Na molbu FK Partizan, po članu 73 (h) DR, utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope regulativno telo UEFA je dozvolilo prisustvo dece uzrasta do 14 godina, koja pripadaju Omladinskoj školi fudbala crno-belih ili školama fudbala u Beogradu i Srbiji", piše na sajtu Partizana.

TRI DECENIJE kažnjavanja Partizana – DOSTA JE!

"Parni valjak" je objavio je i broj telefona koji bi treneri trebalo da najave dolazak dece.

"Škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14 godina, isključivo uz prisustvo trenera, žele organizovano da dođu na utakmicu, moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437. Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan", saopštio je Partizan.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.