Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 12:01

Humanitarni tiket u podne: Milivoje Lazić tipuje za pulmologiju Instituta za majku i dete

Trener juniora KK Partizan čeka GG3+ u finalu Kupa Nemačke

Ne bi je zvali kraljicom igara da ona to uistinu nije... Međutim, malo ko razmišlja o mukotrpnom stasavanju budućih seniorskih asova, pa javnost često s neosetnom lakoćom prelazi preko činjenice da je profesionalce neko trenažnim procesom stvarao. Da stanemo u kraj tom zbilja nesmotrenom ophođenju prema juniorskoj košarci, s parketa direktno u žižu 1.485. izdanja „Humanitarnog tiketa u podne“. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MOZZART teren plemenitosti uvodimo Milivoja Lazića. Smatramo ga direktno „odgovornim“ za uspeh Parnog valjka na februarskom ANGT kvalifikacionom turniru Evrolige, gde su njegovi momčići u grupi sa Makabijem, Panatanaikosom i Zvezdom sa svim pobedama ušli u finale!

“Pre svega zahvaljujem vam se na poverenoj prilici koja mi pruža šansu da uz MOZZART prosledim donaciju na željenu adresu. Što se tiče juniora Partizana, pohvalio bih kompletan tim jer je bio spreman da se podredi zajedničkim ciljevima. Svi su dali veliki doprinos u ostvarenju do sada najvećeg uspeha kada su u pitanju mlađe kategorije”, priča Lazić za Mozzart Sport, onako neposrednim, mirnim tonom kao da nije reč o ogromnom uspehu, kao da svojevremeno nije osetio žar velike scene, asistirajući Dušku Vujoševiću u Partizanu u sezoni 2010/11, da bi zatim naredne sezone došao u Zvezdu, kao pomoćnik Svetislavu Pešiću.

To je Lazićeva istorija, lična karta iskustva s kojom se za juniorski sport odlučuju samo oni kojima košarka teče venama, a koji znaju šta znači stvarati košarkaše, a ne samo ređati trenažno i psihofizički formirana, skupo plaćena imena po taktičkim tablama.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nadamo se uspešnom lovu na MOZZART tipove, krećući u pohod na potencijalnu donaciju namenjenu pulmologiji Instituta za majku i dete s utakmicom SELTA – BETIS. Domaća Selta brani 17. poziciju, prvu u slobodnim vodama od Majorke, pa joj je pobeda nad Betisom takoreći suštinski bitna. S druge strane, gosti su vezali poraze od Levantea (4:2), pa zatim Viljareala (0:2). Dakle, treći uzastopni kiks im ne treba, što znači da bi im odgovarala makar i minimalna pobeda. Poslednji put su je protiv ovog rivala ostvarili u 11. kolu Primere, a s tog meča pamtimo u mišju rupu povučeni Betis, kao i Seltu koja drži posed lopte i besomučno napada. Dakle, nada za domaćina postoji. Uz to, Betis je očajan gost, što dodatno podvlači tezu o mogućem pozitivnom ishodu za domaće.

“Igram jedinicu”, kratko će Milivoje Lazić, nadajući se da će na adresu malih pacijenata smeštenih na pulmologiji Instituta za majku i dete proslediti 126.100 dinara, i tako ispisati još jednu stranicu u analima beting partnerstva MOZZARTA i KK Partizan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trener ne čeka, odmah se baca na meč JUVENTUS – TORINO. Gde CR7, s Juventusom u Seriji A prođe, tu trava ne raste. Torino je u problemu, jer porazi od Kaljarija i Lacija, oba puta s minimum GG3+ ishodima su toliko sveži, da im ovo gostovanje zaista ne obećava ništa. Naravno, Juventus je tradicionalno bolji u međusobnim okršajima, pa ako Torino u odnosu na Staru damu s nečim može da se diči, onda je to čvrst pristup koji im je u protekle dve godine obezbedio dostojanstvena četiri minimalna poraza, plus remi, pri konačnih 1:1.

“U ovoj prilici, na tiket stavljam 1&2-4”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

S Milivojem Lazićem idemo na utakmicu VULVERHEMPTON – ARSENAL. Tobdžijama je manje ili više svejedno, dok Vulvsi pobedom direktno atakuju na Mančester junajted koji duži poziciju kvalifikanta za Ligu Evrope. Međutim, njihove utakmice su u većini slučajeva tvrde, što dokazuju dva X ishoda, plus pobeda Vulverhemptona iz aprila prošle godine. U svakom slučaju, domaćin je motivisaniji, ali i nervozniji, što može da isprovocira reakciju, odnosno neki trik Arsenalovog trenera Mikela Artete.

“Prognoziram GG ishod”, jasan je Milivoje Lazić, pokazujući izuzetnu smirenost pri tipovanju, prilično nesvojstvenu mahom temperamentnim trenerima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zaključno tipovanje vodi nas na finalnu utakmicu Kupa Nemačke i duel LEVERKUZEN - BAJERN. Kada se Aspirindžije i Bavarci ukrste, tu makar u poslednjih osam navrata dolazi GG3+. Istina, Bajern je u 30. kolu Bundeslige slavio sa 2:4, što znači da ume da bude i berićetnije kada su u pitanju golovi kojih je samo u prvom poluvremenu pomenutog susreta bilo čak četiri. Imajući u vidu da je Bajern na 34 utakmice u Bundesligi ove sezone postigao čak 100 golova, očekujemo da Flikova družina sve sa Levandovskim i Tomasom Milerom i na ovoj utakmici pokaže ubojitost. Videćemo mogu li Aspirindžije da ih smire, kao u 13. kolu šampionata koje su dobili sa 1:2.

“Zatvaram igru sa GG3+”, konačan je Lazićev sud kome verujemo, nadajući se da ćemo eventualnim prolaskom listića doći do dodatnog plusa na do sada kroz korporativnu akciju doniranih 15.711.389 MOZZART dinara.

Tako to radi Milivoje Lazić, uspehom ovenčan košarkaški trener kome se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu, odnosno svesrdnom učešću u našoj akciji velikog srca. Želimo mu da već naredne godine ponovi evropski uspeh, ali i da ode na F8 turnir s Partizanom, pošto njegova ekipa ove sezone nije mogla do kraja da se dokaže. Finiš takmičenja koji je trebao da se održi u Kelnu otkazan je zbog proglašene pandemije COVID-19 virusa. Pozdravljajući se s njim, dajemo mu šansu da na zasebnom listiću obraduje neku od institucija preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milivoje Lazić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu. Udruženjnja “Nova generacija”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,61, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.