Humanitarna zumba za Natašu Gajdoš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna zumba za Natašu Gajdoš

Društvo sport za sve Partizan 2 i Ana Vujkov Zumba fitnes organizuju humanitarnu akciju za Natašu Gajdoš iz Kucure, koja je u saobraćajnoj nesreći izgubila nogu.

Čas zumbe će se održati sutra od 15 časova u, a svi koji dođu na trening moći će da ubace prilog u kutiju koja će se nalaziti u sali.

Organizatori pozivaju sugrađane da dođu i urade nešto dobro za svoje telo- pokrenu se uz latino ritmove, i uz to, pomognu u prikupljanju finansijskih sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za Natašin oporavak.

Nataša Gajdoš ima nepunih 19 godina, a doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je na nju automobilom naleteo vozač pod uticajem alkohola, dok je ona vozila bicikl. Izgubila je levu nogu, izvađena joj je slezina i ima višestruke prelome leve ruke. Natašu očekuje još mnogo operacija i dugotrajna rehabilitacija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.