Huligani još nisu procesuirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani još nisu procesuirani

Samo jedna osoba kažnjena je novčano zbog unošenja baklje na stadion "Partizana" pre utakmice Srbija-Albanija, dok huligani još nisu procesuirani, piše današnji "Blic".

Takođe, prema pisanju ovog lista, Ivan Bogdanov, huligan koji je izazvao prekid utakmice 2010. u Đenovi, još nije procesuiran za ulazak na teren tokom prekida utakmice u Beogradu.

Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović, rekao je ovim povodom za "Blic" da je u pitanju skraćeni postupak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali da je policija najavila da će u redovnom podneti osam prekršajnih prijava.

"Mladić koji je osuđen već je platio kaznu. Kada je reč o ostalim prijavama koje čekamo iz policije, većina je podneta zbog neposedovanja ličnih dokumenata i posedovanja pirotehnike", rekao je Marinović.

Marinović je dodao da još nisu procesuirani ni huligani koji su tokom prekida ušli na teren.

On je rekao i da tužilac i dalje razmatra protiv koga će podneti krivičnu prijavu i istakao da je Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima u ovom delu nedorečen i da ulazak na teren može da se tretira i prekršajno i krivično.

"Sada je na tužiocu da pokrene krivični postupak protiv onih protiv kojih ima dokaza da su nakon ulaska učestvovali u tuči, dok će ostali, pretpostavljam, biti gonjeni prekršajno", objasnio je Marinović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani još nisu procesuirani zbog ulaska na teren

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2014

Samo jedna osoba kažnjena je novčano zbog unošenja baklje na stadion "Partizana" pre utakmice Srbija-Albanija, dok huligani još nisu procesuirani...Takođe, prema pisanju ovog lista, Ivan Bogdanov, huligan koji je izazvao prekid utakmice 2010. u Đenovi, još nije procesuiran za ulazak na teren tokom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.