Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice

Hrvatski huligan koji je povrijeđen u neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde u srijedu nestao je nakon pregleda na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje je bio zajedno s još jednim Hrvatom.

Partizanova TV objavila je da su u neredima učestvovali i Hrvati, navode kako se radi o unajmljenim članovima kik-boks kluba iz Splita, koji su prvi put došli na stadion Partizana i započeli nerede u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za prevlast između dvije Partizanove frakcije.

Iz beogradske bolnice potvrdili su za "Net.hr" kako je jedan od povrijeđenih Splićanin A.F. koji ima kontuziju glave, nagnječenje mozga i povredu šake. Nije poznato da li je on pobjegao iz bolnice i traži li ga srpska policija.

"Telegraf" piše da je u bolnici ostao još jedan Hrvat, uz njega i navijač iz Sremske Mitrovice te jedan iz Beograda.

Podsjećamo, Partizan i Zvezda igrali su 156. 'večiti derbi' na stadion u Humskoj.

Oko 15. minuta počeli su neredi na jugu. Najprije se mislilo da su navijači Zvezde provalili na tribinu s Grobarima, navijačima Partizana, ali ispostavilo se da je krvavi sukob zapravo borba za prevlast unutar Partizanove navijačke grupe.

Partizan vs Crvena Zvezda 13/12/2017 : Des violents affrontements entre les ultras du Partizan Belgrade durant la rencontre, plusieurs personnes ont été tabassés et torturés dans la tribunes.

(24Sata.hr)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.