Holand govorio o ludoj pobedi, pa spomenuo trojku Nedovića protiv Partizana

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 12:51

Holand govorio o ludoj pobedi, pa spomenuo trojku Nedovića protiv Partizana

Džon Holand, košarkaš Portorika, pričao je za srpske medije posle lude pobede protiv Južnog Sudana.

Portoriko je gubio celu utakmicu, ali je u završnici uspeo da preokrene. Međutim, nisu uspeli da privedu utakmicu kraju tokom 40 minuta i zato se ušlo u produžetak.

Romero je promašio oba slobodna bacanja na 0,3 do kraja, ušlo se produžetak, ali to nije poremetilo Portorikance i na kraju su pobedili.

"Srećan sam što smo pobedili, ovo je Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo i sve je moguće. Ekipa je pokazala da ima srce, utakmica je bila haotična, gubili smo, vraćali smo se, mnogo izgubljenih lopti… Nismo odigrali najbolje, ali na ovakvim turnirima je najvažnije pobediti. Jedna po jedna utakmica", rekao je Holand.

Na pitanje da li je ovo najluđa utakmica u kojoj je bio akte,r rekao je:

"Morala bi biti jedna od luđih. Utakmica je bila luda, dugo smo zaostajali, rolerkoster emocija i pobediti na takvoj utakmici je sjajan osećaj. Ne znam da li je bila luda završnica kao protiv Partizana, kada smo gostovali i kada je Nedović pogodio šut za pobedu, to je bili prilično ludo. 

Ovo je sjajno iskustvo za nas, zato i igramo", kazao je.

Da li je pričao sa Dobrićem i Petruševim?



"To su moji saigrači, pričao sam, ali do ovog susreta smo brinuli samo o Južnom Sudanu. Sada moramo da se regrupišemo, moramo da igramo bolje ako hoćemo da igramo protiv Srbije. Videli smo to i na pripremnoj utakmici, moramo mnogo bolje od toga. Mislim da smo sada bolje pripremljeni".


Hoće li koristiti “trash talk?”

"Videćemo, videćmo…", uz osmeh je rekao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.