Partizan šampion bez borbe

Izvor: RTS, 26.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan šampion bez borbe

Hokejaši Partizana novi su šampioni Srbije, pošto im je Vojvodina predala četvrti meč doigravanja za titulu bez borbe jer nije bila u stanju da odigra utakmicu zbog požara u kojem je izgorela sva oprema igrača.

"U požaru koji se izbio u Sportsko poslovnom centru Vojvodina 24. marta potpuno je uništena oprema seniorskog tima, pa nije moguće odigravanje završnice finala plej-ofa. Tako je državni prvak postao Partizan i čestitamo mu na tituli", precizirano je u saopštenju hokejaškog kluba Vojvodina.

Partizan je u finalnoj seriji nacionalnog prvenstva vodio sa 2:1 i trebala mu je još jedna pobeda za pehar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina se povukla, hokejaši Partizana ponovo šampioni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2009

NOVI SAD - Hokejaški klub Vojvodina saopštio je danas da se, zbog požara u kojem je 24. marta izgorela oprema tog tima, povlači iz finala plej-ofa, što znači da je Partizan osvojio četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije..."Zbog požara nije moguće odigravanje završnice finala plej-ofa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Voša se povukla, Partizan šampion

Izvor: B92, 26.Mar.2009

Hokejaški klub Vojvodina saopštio je da se, zbog požara u kojem je 24. marta izgorela oprema tog tima, povlači iz finala plej-ofa...To automatski znači i da je HK Partizan osvojio četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ukupno trinaestu u klupskoj istoriji. Rezultat u finalnoj seriji bio je 2:1...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.