Hoću da pričam sa nekim... Naneli uputio direktan apel, želi da se OVO promeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 16:30

"Hoću da pričam sa nekim..." Naneli uputio direktan apel, želi da se OVO promeni

Ljut je...

Košarkaš Partizana Džejms Naneli bio je nezadovoljan suđenjem na meču 21. kola Evrolige protiv Makabija.

Crno-beli su slavili posle preokreta, Naneli je upisao 20 poena, devet skokova i pet asistencija, ali je meč završio početkom četvrte deonice zbog dve nesportske lične greške.

- Isključen sam zbog dve katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, greše nekada i oni, ali mislim da poslednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice - rekao je Naneli i dodao:

- Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želeo bih da pričam sa nekim iz Evrolige, jer je nekada teško pričati sa ovim sudijama - jasan je Amerikanac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši selektor Hrvatske oduševljen partijom Partizana u duelu sa Makabijem: Kome nije jasno nek dođe jednom u „Štark arenu“

Izvor: Danas, 13.Jan.2024

Bivši košarkaš Cibone i selektor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović bio je oduševšljen partijom Partizana i preokretom koji su crno-beli napravili u utakmici 21. kola Evrolige protiv Makabija (88:79).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.