Hoće li Trebinje prihvatiti Partizan?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Trebinje prihvatiti Partizan?

Fudbalski klub Partizan najavio je saradnju sa Leotarom iz Trebinja. Na prvi pogled ništa neobično, ali "ne lezi vraže". Leotar je doskoro bio filijala Crvene zvezde.

Navijači Crvene zvezde sa kojom Leotar redovno igra prijateljske mečeve u Trebinju

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Sastanku dva kluba prisustvovali su predsednik Partizana Dragan Đurić i trener Marko Nikolić, kao i prvi čovek Leotara Vaso Mijanović, sportski direktor Jovica Vico i trener Damjan Ratković.

 

Kako je saopšteno, saradnja bi podrazumevala stručno usavršavanje kadrova Leotara, organizovanje kampova omladinske škole Partizana u Trebinju i drugo.

 

Vladimir Stojković, Nenad Purke Stojanović i Slavoljub Đorđević, samo su neka od imena nekadašnjih nada kluba iz Ljutice Bogdana, koje su se kalile u gradu na jugu Repubike Srpske, a kasnije igrale na "Marakani". Tome je izgleda "odzvonilo".

 

A, šta če na sve ovo reći pristalice Crvene zvezde, koje u ovom gradu imaju veoma jako uporište?

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan i Leotar najavili saradnju

Izvor: Blic, 21.Nov.2014

Fudbalski klub Partizan najavio saradnju sa Leotarom iz Trebinja...Sastanku dva kluba prisustvovali su predsednik Partizana Dragan Đurić i trener Marko Nikolić, kao i prvi čovek Leotara Vaso Mijanović, sportski direktor Jovica Vico i trener Damjan Ratković...Kako je saopšteno, saradnja bi podrazumevala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.