Hoće li Partizanovo dete debitovati u derbiju?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li ''Partizanovo dete'' debitovati u derbiju?

S obzirom da se šampionat Srbije narednog vikenda nastavlja posle dosta dešavanja u finišu prelaznog roka, biće zanimljivo videti u kojim će sastavima Zvezda i Partizan odigrati 149. večiti derbi.

Kad je u pitanju Partizan, aktuelni šampion Srbije je poslednjeg dana prelaznog roka postao jači za Nikolu Lekovića, Aleksandra Subića i Alena Stevanovića, dok će Nemanja Mihajlović do crno-belog dresa morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko Teleoptika.

S obzirom da je akcenat bio na dovođenju levih bekova, za očekivati je da umesto do sada standardnog Nemanje Petrovića priliku dobije neko od novajlija.

Nikola Leković već dugo čeka svoju šansu u Partizanu, s obzirom da je bio član mlađih kategorija ovog kluba, ali ga je put u seniorskoj konkurenciji, sve do ovog leta, vodio ka nekim drugim sredinama - Bežaniji, Radu, Vojvodini...

Sada je u Humsku stigao na pozajmicu iz poljske Lehije i postoji mogućnost da će debi u crno-belom dresu imati baš u ''večitom derbiju'', protiv Crvene zvezde naredne subote.

''Odgovara mi ofanzivni stil koji gaji Partizan, pošto su i moje karakteristike slične. Ne znam da li ću dobiti priliku već u derbiju, ali znam da ću učiniti sve da svakim treningom budem sve bolji.

Očekujem da na domaćoj sceni nastavimo dominaciju, što ne znači da bi trebalo zapostaviti Evropu. Naprotiv, uveren sam da možemo da napravimo dobru stvar'', optimistički je istakao Leković u izjavi za ''Novosti''.

Kad je u pitanju njegov učinak u prethodnom klubu, Leković ima čime da se pohvali.

''U prvoj sezoni smo završili na četvrtom mestu, Evropa nam je izmakla za dlaku, a ja sam proglašen za najboljeg igrača od strane navijača. U drugoj je bilo problema sa smenama trenera koje mi nisu odgovarale'', istakao je Leković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.